Álomvölgy - 3 napos Nia elvonulás

Találkozzunk újra! Tarts velünk idei első elvonulásunkra egy varázslatos helyen április első hétvégéjén! A tavaszi elvonulás témája a játék!

Amit biztosan átélsz majd: kiszakadsz a mindennapokból, visszatalálhatsz a benned élő gyermekhez, rápillanthatsz a személyiséged rejtett kincseire, találkozhatsz az igazi éneddel. Úgy mész majd haza, mintha kicseréltek volna!

Többet árul el másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés.

Áttekintés

A játékosság az a kincs, amelyet a gyermekkor hagyott ránk örökségül. A játék csupa öröm! Ezen a bolondos áprilisi hétvégén őrizzük, vigyázunk rá és használjuk a játék és a játékosság korlátlan lehetőségeit. ÁLOMVÖLGYBEN fogunk táncolni, játszani és megújulni a tavaszi szélben! Találkozunk önmagunkkal, kapcsolódunk másokkal és a természettel.

Az elvonulás lényege, hogy kiszakítson a hétköznapokból, hogy csak saját magadra figyelj! 3 nap kikapcsolódás vegetáriánus étkezéssel, gyönyörű, nyugodt környezetben a természet közepén, szuper közösségben.

Szállás gyönyörű környezetben, a természet lágy ölén

Április 1-3-ig

Finom vegetáriánus fogások

Szuper közösség és remek hangulat

A Nia egy olyan mozgásforma, amely harmonikusan ötvözi a keleti harcművészetekből átvett taj-csi, taekwondo-, aikidoelemeket, a jógapozíciókat a Nyugat táncművészetének stílusaival. A Nia a mozgáson keresztül segíti elérni a fizikai, mentalis, érzelmi és spirituális egészséget, jólétet. A Niában nem csupán a mozdulatokat használjuk, hanem a hozzájuk fűződő érzelmi és vizualizációs elemeket, hangokat, filozófiai gondolatokat, amelyek így együtt az edzés végére új, különleges élményt, az ellazulás és a felfrissülés érzését keltik. A Nia Technika új megközelítése a testedzésnek, nem csupán a szép alak eléréséhez vezet, hanem segít visszanyerni a mozgás örömét és azt, hogy otthon érezzük magunkat a testünkben. A sokszor ismételt, bárki számára könnyen végrehajtható mozdulatok jótékony energetikai hatásukkal harmonizálják a testet és a lelket, és segítik a szervezetben az életenergia áramlását. A taj-csi lágy, folyamatos mozdulatait kemény küzdősportelemek, jazzes tánclépések, laza funkymozdulatok és speciális légzőgyakorlatok váltják. Ennek köszönhetően az óra változatos, szórakoztató és élvezetes. Nincsenek szigorú szabályok, ezért nem lehet rosszul csinálni. Teljesen kezdők is nyugodtan jelentkezhetnek! 🙂

Mi vár rád az elvonulás során?

Programok

Eszközeink a mozgás, a tánc, a Nia, a zene, a jóga, személyiségfejlesztő és feszültségoldó játékok. A két játékmester Balázs Mari és Boda Bea teremtik majd meg a biztonságos játékteret és a formát ahhoz, hogy ez a hétvége a lehető legszórakoztatóbb, játékosan kreatív és eredményes legyen.

Árak

Az elvonulás, befektetés önmagadba. A 3 napos elvonulás 48 000 Forintba kerül, amely tartalmazza a szállást, az étkezéseket (vegetáriánus) és a programokat. Elhelyezés 6 fős, teljesen felszerelt (klíma, fűtés, gáztűzhely, melegvíz, zuhany, WC, hűtő, mikrohullámú sütő, vízforraló) mobilházakban. + Korlátlan tea és kávé! 🙂

Jelentkezés

A helyek limitáltak, a maximum létszám 18 fő, ezért a résztvevőknek jelentkezési sorrendben tudunk helyet biztosítani. A helyedet az előleg (13.000 Ft) banki utalása utan tudjuk véglegesiteni.

Balázs Mária – OTP

11773126 08541439

Kapcsolat – Ha lenne még kérdésed 🙂

Boda Beatrix - táncterapeuta, Nia Black Belt tanár

E-mail: niabeatrix@gmail.com Telefonszám: +36 20 960 6765

marinia

Balázs Mari - koreográfus, Nia Black Belt tanár

E-mail: mari.maryss@gmail.com Telefonszám: +36 30 973 2331